Chery helpt Hasselbaink en QPR aan welkome opsteker na roerige week

01-10-2016 17:15
1

Jerrel Hasselbaink heeft zaterdag met Queens Park Rangers de stadsderby tegen Fulham gewonnnen. Op Craven Cottage werd het 1-2 voor de ploeg van de Nederlandse trainer, die deze week onder vuur kwam te liggen vanwege een omkoopschandaal in het Britse voetbal.

Volgens The Telegraph wilde Hasselbaink in ruil voor een fikse vergoeding bemiddelen bij transfers. De oud-spits van onder meer Chelsea houdt echter vol dat hij alleen een vergoeding voor een lezing wilde hebben.

De zege op Fulham is hoe dan ook een fijne opsteker voor Hasselbaink, die zijn ploeg via Conor Washington op voorsprong zag komen. Fulham kwam kort na rust langszij dankzij Tim Ream, maar QPR trok alsnog aan het langste eind. Uit een voorzet van de Nederlander Tjaronn Chery kopte Idrissa Sylla in de 87e minuut de winnende treffer binnen.

In de blessuretijd liet Fulham nog wel de uitgelegen kans op de gelijkmaker onbenut. Sone Aluko faalde vanaf de penaltystip. Eerder in het duel was ook Tom Cairney van de thuisploeg al de schlemiel door vanaf elf meter te missen.