'De Feyenoorders horen daar niet, maar je hoort al helemaal niet zo te reageren'

'De Feyenoorders horen daar niet, maar je hoort al helemaal niet zo te reageren'

02-10-2016 19:52
20

De competitiewedstrijd tussen Willem II en Feyenoord (0-2) werd zondagmiddag ontsierd door rellen op de tribune. Willem II-fans gingen op de vuist met een groepje Feyenoorders, dat in 'hun' vak zat. Jordens Peters baalt ervan.

De aanvoerder van Willem II had na afloop van de nederlaag tegen de Eredivisie-koploper geen goed woord over voor de raddraaiers. "Natuurlijk krijg je het mee als speler. Het hele stadion heeft op dat moment alleen maar oog voor dat gedoe. Het was goed dat de scheidsrechter het spel even staakte. Dit hoort niet thuis in een stadion", aldus Peters bij FOX Sports.

Arbiter Dennis Higler legde het duel voor in totaal vijf minuten stil. In dat tijdsbestek spraken verschillende spelers op het veld de betrokken supporters en stewards toe.

"Volgens mij zaten er Feyenoord-fans tussen het thuispubliek", weet Peters. "Dat hoort misschien niet, maar je hoort al helemaal niet zo te reageren. We hebben als spelers nog geprobeerd om de boel te sussen, maar dat is natuurlijk kansloos. Als team en namens heel Willem II wilden we aangeven dat we dit niet in ons stadion willen zien."