Zwolle-spelmaker haalt uit: 'En wat doen wij? We laten elkaar keihard vallen'

Zwolle-spelmaker haalt uit: 'En wat doen wij? We laten elkaar keihard vallen'

07-10-2016 09:16
2

Mustafa Saymak hield een dubbel gevoel over aan het oefenduel met SC Cambuur donderdagmiddag. De 23-jarige middenvelder van PEC Zwolle voelt zich bevrijd van al het blessureleed, maar over de 1-2 nederlaag kon hij onmogelijk tevreden zijn.

Saymak kampte meer dan een jaar met fysieke ellende. Deze zomer haakte hij weer aan bij de selectie van trainer Ron Jans, maar begin augustus tegen NEC ging het direct weer mis. "Dat kostte me een week of zes", stelt Saymak in gesprek met De Stentor. "Ik ben nog steeds fysiek geen honderd procent en heb wedstrijdritme nodig."

Wedden

Meer odds

Tegen de Leeuwarders kon Saymak aan zijn fitheid werken. "Maar dat is dan ook het enige positieve deze middag. Het was heel erg slecht wat we lieten zien", aldus de Deventenaar. "We kennen een moeilijke seizoenstart en lijken met die zege op ADO Den Haag de weg naar boven te vinden. Dan snap ik er niets van dat we ons tegen een Eerste Divisie-club als Cambuur zó zwak presenteren."

"Er was geen enkele beleving. Dit is een kans om aan het zelfvertrouwen te werken. En wat doen wij? We laten elkaar keihard vallen", besluit Saymak, die de voorbije wedstrijden tegen Ajax (5-1 nederlaag) en ADO Den Haag (2-1 winst) inviel.