Pogba maakt ook bij Frankrijk geen indruk: Hij moet ook beter

Pogba maakt ook bij Frankrijk geen indruk: "Hij moet ook beter"

08-10-2016 08:30
2

De kritiek op Paul Pogba neemt steeds meer toe. Bij Manchester United kan de recordaankoop tot dusver niet imponeren en vrijdag bij de nationale ploeg van Frankrijk liet hij ook geen sterke indruk achter. Zijn ploeggenoot Antoine Griezmann neemt het voor Pogba op.

"De media moeten gesteld op hem raken", aldus Griezmann tegen de Franse pers na afloop van het WK-kwalificatieduel met Bulgarije. "Ik denk dat er nu te weinig genegenheid is. Iedere wedstrijd wordt er iets te veel van hem gevraagd. Hij heeft, net als ik, het hele team nodig."

Wedden

Meer odds

De aanvaller van Frankrijk en Atletico Madrid vervolgt: "We zien in hem een spelmaker, niet iemand die vanaf vijftig meter scoort. Hij speelt een ander spelletje dan bij Juventus en Manchester United. Hij wil voor het team spelen en dat heeft even tijd nodig.

Feit is wel dat Pogba beter kan. "Hij moet ook beter", aldus bondscoach Didier Deschamps. "Hij heeft daarvoor alles in huis." De nationale ploeg van Frankrijk werkt de komende dagen toe naar de onmoeting van maandag met het Nederlands elftal.