'Speculaties omtrent vertrek Chelsea-middenvelder nemen toe na Milaan-bezoek'

'Speculaties omtrent vertrek Chelsea-middenvelder nemen toe na Milaan-bezoek'

09-10-2016 13:43

Nemanja Matic heeft geruchten rondom een mogelijk vertrek bij Chelsea hoogstpersoonlijk aangewakkerd met een bezoek aan de Italiaanse stad Milaan. De middenvelder is daar gespot met zijn zaakwaarnemer.

Althans, dat beweert journalist Gianluca Di Marzio op zijn Twitteraccount. Hij publiceerde een foto van Matic met zijn belangenbehartiger in de Italiaanse stad op zijn social media-account. Het tweetal werd gespot in een winkelcentrum. Ondanks het feit dat dit bezoekje onschuldig lijkt, versterkt het bezoekje aan Milaan de geruchten over een mogelijk vertrek van de middenvelder.

Matic zou namelijk in gespannen sfeer leven met Chelsea-manager Antonio Conte, die sinds deze zomer de touwtjes in handen heeft bij de Londense club. In de zomerstop werd Matic meerdere malen gelinkt aan de Italiaanse clubs Juventus, AC Milan en Internazionale, maar de Serviër mocht in eerste instantie niet vertrekken bij Chelsea. Door de slechte verstandhouding met Conte kan daar komende zomer mogelijk alsnog verandering in komen.