PSG moet rekening houden met vertrek: Chelsea is een grote club

PSG moet rekening houden met vertrek: "Chelsea is een grote club"

09-10-2016 17:46
3

Thiago Silva zinspeelt op een vertrek bij Paris Saint-Germain. De Braziliaanse verdediger wil tot dusver niet verlengen en zijn zaakwaarnemer draagt Chelsea aan als nieuwe werkgever.

De 32-jarige Zuid-Amerikaan mocht van PSG niet meedoen aan de Olympische Spelen in zijn vaderland, en dat zint hem nog steeds niet. Officieel loopt zijn contract over twee jaar af. "Thiago's contract eindigt op 30 juni 2017 als PSG zich niet voor de Champions League kwalificeert. In voetbal is alles mogelijk", zegt zijn zaakwaarnemer Paulo Tonietto tegen Sport Witness.

PSG wordt in de wachtkamer gezet. "We ondertekenen geen nieuw contract, wij wachten af wat voor december allemaal gebeurt", vervolgt zijn belangenbehartiger. Tonnieto ziet een hereniging tussen Thiago Silva en David Luiz bij Chelsea wel zitten. "Chelsea is een grote club en de Engelse competitie is de beste van de wereld."

Op het moment gaat het niet goed met PSG. De regerend landskampioen staat derde met vier punten achterstand op koploper Nice. Een derde plaats geeft recht op het spelen van het kwalificatietoernooi van de Champions League.