Kluivert zoekt verklaring voor matige start PSG: Het beste moet nog komen

Kluivert zoekt verklaring voor matige start PSG: "Het beste moet nog komen"

12-10-2016 12:55
8

Patrick Kluivert maakt zich nog geen zorgen bij Paris Saint-Germain, ondanks de ietwat magere competitiestart van de Fransen. Kluivert bekleedt sinds afgelopen zomer de rol van directeur voetbalzaken in Parijs.

PSG verloor dit seizoen al twee keer, maar Kluivert maakt zich niet druk. "Ik ben erg blij met de spelers die we nu hebben en het begin van dit seizoen", zo laat de Nederlander weten aan Le Paris Foot. "De resultaten van de eerste wedstrijden zijn niet goed, maar ik maak me geen zorgen over de kwaliteit van onze selectie. De afwezigheid van sommige spelers zorgt ervoor dat we nog niet onze ware kracht kunnen laten zien."

"Iedereen weet dat als je met je beste spelers speelt, het veel beter zal gaan", vervolgt Kluivert. "Spelers als Javier Pastore, Maxwell en Thiago Silva zijn nog niet honderd procent fit. We controleren daar iedere dag op en uiteindelijk is het aan de trainer om ze op te stellen of niet. Niemand twijfelt eraan dat het beste van PSG nog moet komen." Na acht speelrondes in de Ligue 1 staat PSG op de derde plek, met vier punten achterstand op koploper Nice.