Agüero doet opmerkelijke Guardiola-onthulling: 'Als ze me bellen, wil ik graag'

Agüero doet opmerkelijke Guardiola-onthulling: 'Als ze me bellen, wil ik graag'

12-10-2016 13:37
2

Manchester City-ster Sergio Agüero heeft in gesprek met Marca bevestigd dat Pep Guardiola inderdaad het WiFi-signaal heeft afgesloten op het trainingscomplex van de club. De Argentijnse aanvaller vindt het jammer, maar kan er best om lachen. 

"Ze hebben het internet afgesloten, ik snapte er helemaal niets van", aldus Agüero tegenover de Spaanse sportkrant. "We gebruiken de WiFi altijd in de kleedkamers en Guardiola heeft het gewoon afgesneden. Ik dacht dat het niet meer werkte. Wanneer ik wat sap ging halen, kwam ik Pep tegen. Chef, weet je dat het internet niet werkt? Hij antwoordde me dat het heel vreemd was."

Agüero, die dinsdag op het veld stond tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Argentinië en Paraguay (0-1), deed daarnaast een opvallende onthulling. Volgens de goalgetter heeft Guardiola interesse in het bondscoachschap van de Zuid-Amerikaanse grootmacht. "Guardiola vertelde me: ze bellen me niet, als ze me bellen, dan zou ik graag de nationale selectie van Argentinië leiden."

Lees ook: Strenge Guardiola voert opvallende maatregel door bij Man City: 'Geen internet'