'Grote aanwinst' NAC bankzitter: 'Het geduld raakt op een gegeven moment op'

'Grote aanwinst' NAC bankzitter: 'Het geduld raakt op een gegeven moment op'

13-10-2016 21:35
3

De overstap van Jeff Stans naar NAC Breda is nog niet geworden wat hij ervan had gehoopt. Hoewel de 26-jarige middenvelder na blessures aan zijn knie en enkel weer fit is, moet hij vooralsnog genoegen nemen met een plek op de bank.

"Ik weet nog steeds dat ik van heel veel waarde ben van dit elftal. Ik zie mijzelf op het middenveld spelen en belangrijk zijn voor de ploeg, alleen moet je wel even je plekje terugwinnen", zegt Stans tegen BN/De Stem. Dat hij op dit moment buiten de boot valt, is 'een bittere pil'. "Natuurlijk is het verrassend, je had een iets ander begin verwacht. Maar ik weet dat ik eraan ga komen."

Wedden

Meer odds

Stans gaf al eerder aan dat hij in het begin te veel hooi op zijn vork nam. "Ik moet mij gewoon focussen op mijn eigen spel, dan weet ik dat het goed gaat komen." Zijn geduld is echter niet oneindig. "Ik heb wel voor grotere uitdagingen gestaan. Maar het geduld raakt op een gegeven moment op."

"Dat wil ik niet heel negatief en niet heel boos doen, want ik blijf sowieso positief naar de groep", legt Stans uit. "Hoeveel geduld, gaat blijken. Ik weet wel dat als het kansje komt, ik hem pak."