Wenger wil niets weten van Barça-interesse: 'Zijn toekomst ligt bij Arsenal'

Wenger wil niets weten van Barça-interesse: 'Zijn toekomst ligt bij Arsenal'

14-10-2016 12:15
2

Arsène Wenger is niet van plan om spoedig afscheid te nemen van Hector Bellerin (21). De Spaanse Arsenal-revelatie van vorig seizoen zou in de belangstelling staan van FC Barcelona.

Arsenal-manager Wenger wil daar echter niets van weten. "De toekomst van Bellerin ligt bij Arsenal. We gaan zijn contract verlengen, zijn toekomst ligt ook op lange termijn hier bij Arsenal", zegt de Fransman op de website van de Engelse topclub. Wenger is dan ook lovend over zijn razendsnelle verdediger.

"Hij ontwikkelt zich bijzonder snel omdat hij mentaal zeer sterk is. Ik denk dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft hier. Hij neemt verantwoordelijkheid in de kleedkamer terwijl hij nog zó jong is. Dat is zeer bijzonder", zegt Wenger. Barcelona zou Bellerin naar verluidt in de winterse transferperiode willen aantrekken.

De Catalanen zagen deze zomer Dani Alves vertrekken, waardoor Sergi Roberto nu dienst draait als rechtsback. Aleix Vidal, de back-up, wordt niet ingeschat als een waardig vervanger, waardoor coach Luis Enrique krap zit in zijn rechtsbacks.