Van den Brom laat aanvaller elders rentree maken: Ja, dat was verantwoord

Van den Brom laat aanvaller elders rentree maken: "Ja, dat was verantwoord"

14-10-2016 15:37
8

AZ-trainer John van den Brom heeft de beschikking over een volledig fitte selectie tijdens het duel met Vitesse van komend weekend. Zelfs Wout Weghorst kan spelen, ondanks zijn gebroken neus.

"Wout is fit en heeft met het masker gewoon kunnen koppen tijdens de training. Hij mag het dus gewoon weer laten zien zaterdag", zegt Van den Brom, die ook weer over Alieza Jahanbakhsh en Ron Vlaar kan beschikken. Alireza speelde al mee met Iran. "Wij hebben daar groen licht voor gegeven. Ja, dat was verantwoord en we hebben goed contact met hem gehouden. Ik ben blij dat Ali nu weer fit is."

Van den Brom was in het verleden werkzaam bij Vitesse, de komende AZ-tegenstander. De verschillen tussen de twee clubs? "Het grote voordeel van AZ is dat wat je hier op het veld ziet staan, ook echt van AZ is, terwijl er bij Vitesse meer gehuurd wordt. Verder is het stadion bij AZ voller dan in Arnhem en slaagt de club er vaker in om in de top-4 te eindigen. AZ is wat verder als club", aldus Van den Brom op de website van AZ.