Spanning tussen pers en Petrovic: 'Dan pak ik mijn kleine tasje en ga ik'

Spanning tussen pers en Petrovic: 'Dan pak ik mijn kleine tasje en ga ik'

14-10-2016 17:59
6

Zeljko Petrovic wil niks weten van een crisis bij ADO Den Haag. De trainer ging in conclaaf met de media in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Ajax en werd onder druk gezet.

"Als het aan jullie ligt, dan lig ik allang onder druk, dan is er crisis. Ik weet wel hoe jullie denken van West", begint Petrovic zijn persconferentie na een vraag van Omroep West. 'Hij reageerde weer heel overspannen op een normale vraag', schreef de omroep vervolgens op de website.

Wedden

Meer odds

Is er crisis? "Bij ons? Helemaal niet. Vorige week hoorde ik bij PEC Zwolle: is er crisis, is er crisis? Als jullie dat willen, geen probleem. Dan komt er géén crisis. Die is er dus ook niet. Het gaat mij om één ding. Als mensen geen geloof meer in mij hebben, pak ik mijn kleine tasje en ga ik naar huis", zei Petrovic volgens het regionale medium uit het niets.

"Ik ben niet gekomen om deze club kapot te maken, maar om leuke voetbaljaren te maken. En dat we voor iets spelen. Soms is het vervelend als je een paar wedstrijden verliest. Maar ik ben zeker dat we voor de ommekeer gaan zorgen", aldus de trainer.