Na PSV worden Arsenal en Tottenham gelinkt aan Bruma: Ik ben tevreden hier

Na PSV worden Arsenal en Tottenham gelinkt aan Bruma: "Ik ben tevreden hier"

14-10-2016 18:29
5

Voormalig PSV-doelwit Bruma heeft het uitstekend naar zijn zin bij Galatasaray. De geruchten over de interesse van Arsenal en Tottenham Hotspur ontkracht de Portugese aanvaller.

"Dat is nieuw voor mij", citeert OJogo Bruma. "Het is voor mij allemaal onduidelijk. Er is ook gezegd dat Manchester United geïnteresseerd zou zijn. Iedereen wist dat ik beschikbaar was vóór het nieuwe seizoen. Ik ben niet vertrokken. Ik ben tevreden hier en erg gemotiveerd om een groots seizoen te spelen. 

Een tussentijds vertrek bij Galatasaray lijkt niet aan de orde. "Ik wil landskampioen worden, ook voor de fans. Dat telt op dit moment voor mij. De toekomst zien we later wel", vervolgt Bruma. PSV werd afgelopen zomer aan hem gelinkt, maar tot een overgang kwam het nooit. In Turkije is hij goed in vorm. "Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld in mijn carrière. Dit is mijn beste seizoensstart ooit." 

Zijn droom is een oproep voor de nationale ploeg van Portugal. "Vroeg of laat gaat het lukken. Er is veel kwaliteit bij Portugal en moeilijk om daartussen te komen. Ik geef niet op, want ik voel dat ik dichtbij ben", aldus de ploeggenoot van Wesley Sneijder bij Galatasaray.