De Boer opgezadeld met enorme rel bij Inter: 'Dit tolereren we niet'

De Boer opgezadeld met enorme rel bij Inter: 'Dit tolereren we niet'

16-10-2016 19:08
4

Mauro Icardi heeft zich onmogelijk gemaakt als aanvoerder van Internazionale, de club van Frank de Boer. Alles wijst erop dat de spits, die in zijn biografie uithaalt naar zijn eigen achterban, de nodige consequenties kan verwachten.

Javier Zanetti, vice-president van Inter, bevestigt zondag na de 1-2 nederlaag tegen Cagliari dat de aanvoerdersband van Icardi ter discussie staat. "Of we actie gaan ondernemen? Om eerlijk te zijn: ja. De supporters zijn het belangrijkste element binnen een club. Ze moeten gerespecteerd worden", aldus Zanetti.

Icardi miste in de eerste helft van het duel met Cagliari een penalty en dat werd nota bene met gejuich ontvangen door de Inter-fans. Het heeft allemaal te maken met een passage in zijn deze week verschenen biografie. Zanetti vervolgt: "We kunnen dit gedrag niet tolereren, van niemand binnen de club. Na de wedstrijd gaan we een aantal dingen bespreken en nemen we een beslissing."

Ook sportief directeur Piero Ausilio legt de aanvoerdersband van Icardi in de waagschaal. "Maar we hakken echt pas op maandag de knoop door", zegt hij. "De gedachten van Zanetti zijn de gedachten van de hele club. De sfeer in het stadion was vandaag heel vreemd, niet makkelijk."