Ik ben tot de conclusie gekomen dat Feyenoord kampioen wordt

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat Feyenoord kampioen wordt"

16-10-2016 20:42
22

9 wedstrijden gespeeld, 27 punten. De rapportcijfers van Feyenoord zijn uitstekend dit seizoen. Henk van Stee, voormalig interim-trainer van de Rotterdamse club, heeft genoeg gezien.

"Feyenoord wordt kampioen", concludeert Van Stee bij FC Rijnmond, na de 1-2 ontsnapping van Feyenoord bij NEC. "Ik ben tot de conclusie gekomen dat Feyenoord kampioen wordt. Ze hebben een prima selectie, negen punten voorsprong op PSV en alles zit mee."

Wedden

Meer odds

"Ze hebben ook wisselgeld op de bank. Jongens met scorend vermogen die een wedstrijd kunnen doen kantelen", vervolgt Van Stee, die onder meer doelt op Michiel Kramer. De lange spits maakte in de blessuretijd de bevrijdende 1-2 voor Feyenoord in Nijmegen.

"Elia en Van Beek zitten er ook nog niet eens bij, Kramer pikt weer zijn doelpuntje mee en Berghuis zit zelfs op de bank. Ik heb er veel vertrouwen in", vervolgt Van Stee. "De wedstrijd tegen Ajax (volgende week zondag, red.) is heel belangrijk, want dan kan je op acht punten komen. Gezien de krachtsverhoudingen in de competitie is dat een hele grote achterstand."

Feyenoord verloor nog geen punt in de Eredivisie. Dat doet geen enkele club in de twintig grootste competities van Europa de Rotterdammers dit seizoen na.