Ziyech: We zaten in de bus hierheen te kijken naar Feyenoord

Ziyech: "We zaten in de bus hierheen te kijken naar Feyenoord"

16-10-2016 22:12
32

Hakim Ziyech staat voor een interessante week. Met Ajax neemt hij het donderdag eerst op tegen Celta de Vigo, waarna de Klassieker tegen Feyenoord volgt op zondag.

Het wordt voor Ziyech zijn eerste ontmoeting met Feyenoord als Ajacied. "Ik kijk erg uit naar de Klassieker, maar we spelen eerst donderdag nog tegen Celta de Vigo, dus daar zijn we nu mee bezig", vertelt de 23-jarige spelmaker aan Metro.

"We zijn professioneel genoeg om ons eerst te focussen op Celta en daarna op Feyenoord", vervolgt Ziyech. "Natuurlijk is het een zware week, maar dat geldt ook voor Celta en andere clubs die Europees spelen. Ik ga de Klassieker voor het eerst meemaken en daar kijk ik in ieder geval enorm naar uit."

Een zege is meer dan welkom voor Ajax, om het verschil met de Eredivisie-koploper (nu vijf punten) niet verder op te laten lopen. Feyenoord ontsnapte zondag in NEC aan puntenverlies (1-2). Ziyech: "We zaten in de bus hierheen te kijken naar Feyenoord. Pas na onze eigen wedstrijd kregen we de uitslag."