Van der Vaart over terugkeer in Europese top: Kan nog mee met allerbesten

Van der Vaart over terugkeer in Europese top: "Kan nog mee met allerbesten"

17-10-2016 14:59
19

Rafael van der Vaart is nog lang niet van plan afscheid te nemen als profvoetballer. De aanvallende middenvelder speelt tegenwoordig in Denemarken bij FC Midtjylland.

Van der Vaart liet eerder al weten ooit nog terug te willen keren in Oranje, maar is ook op clubniveau ambitieus. "Ik wil doorspelen tot ik niet meer kan rennen", lacht de oud-Ajacied in een interview op de website van de FIFA. "En daarna zien we wel wat er gebeurt."

De 33-jarige Van der Vaart voelt zich geen veteraan, ook al beginnen de jaartjes voor hem te tellen. "Ik wil gewoon plezier hebben. Ik ben dan geen 21 jaar meer, maar ik heb al laten zien wat ik kan doen. Ik kan nog steeds mee met de allerbesten en ik wil dat aan iedereen laten zien."

Over een mogelijke terugkeer in de Europese top zegt Van der Vaart: "Je weet nooit wat er gebeurt in het voetbal, maar ik heb een tweejarig contract getekend en ben blij hier te zijn. Ik ga alles geven en hoop succesvol te zijn. Het heeft geen zin om na te denken wat de toekomst nog in petto heeft", aldus de oud-speler van onder meer Hamburger SV en Real Madrid.