Opmerkelijke uitspraak van Brenet: Wat Robben kan, kunnen wij ook

Opmerkelijke uitspraak van Brenet: "Wat Robben kan, kunnen wij ook"

17-10-2016 16:24
29

Joshua Brenet krijgt woensdag tijdens het Champions League-duel met Bayern München op één van de flanken mogelijk te maken met Arjen Robben. Bang is de verdediger van PSV daar zeker niet voor.

"Hoe groter de namen, hoe meer lust ik ervan krijg. Ik wil mezelf meer laten zien en we gaan ze opeten", zegt Brenet, die daar over de exceptionele kwaliteiten van Robben aan toevoegt: "Hij komt onze jongens ook tegen en wat hij kan kunnen wij ook."

In gesprek met Omroep Brabant laat Brenet weten PSV absoluut niet kansloos te achten in het duel met Bayern. "We zijn tegen geen enkele club kansloos. We hebben in vorige wedstrijden tegen clubs als Atlético al laten zien dat we er gewoon kunnen staan. Ik heb er het volste vertrouwen in", aldus de PSV-verdediger. "In zulke wedstrijden geven we altijd net een beetje meer, al zouden we dat met elke wedstrijd moeten doen. Maar ik denk dat zulke wedstrijden ons wel helpen."

PSV heeft een zege in München nodig om nog kans te blijven maken op een vervolg in de Champions League. De Eindhovenaren hebben momenteel één punt uit twee duels. Bayern staat op drie uit twee.