Jong Ajax maakt indruk: 'Nee, ik heb tegenstanders nog nooit zo sterk gezien'

Jong Ajax maakt indruk: 'Nee, ik heb tegenstanders nog nooit zo sterk gezien'

17-10-2016 23:41
15

De Graafschap werd maandagavond van de mat geveegd door Jong Ajax op De Toekomst. Jan Vreman, trainer van de Doetinchemse club, is onder de indruk.

"Nee, ik heb tegenstanders in de Jupiler League nog nooit zo sterk gezien. Aan de andere kant: wij hadden er wel meer tegenover moeten en kunnen zetten. We moesten veel meer in de duels komen", aldus Vreman op de clubsite. "We hadden harder moeten ingrijpen, dan kan het zijn dat je de bal wel hebt - of juist niet. Wij leden ook een paar keer duur balverlies."

"Er werd in een heel hoog tempo gespeeld, Jong Ajax wisselde ook vaak van kant. We hebben erover gesproken dat het zou gebeuren; we hebben er niet genoeg tegenover kunnen zetten. Jong Ajax is dan wel heel goed, maar we moeten een keer punten gaan pakken", vervolgt de trainer van de Graafschap.

In Doetinchem is het intussen alarmfase één. De degradant staat op de zestiende plek in de Eredivisie. Vreman: "Waar we nu staan, is echt niet goed. Ook dat is weer extreem. Het gaat niet vanzelf, dat omkeren. Je moet er veel in stoppen. Dan kan het goed komen."