Klopp baalt: Niemand zal deze wedstrijd over 10 of 20 jaar terugkijken

Klopp baalt: "Niemand zal deze wedstrijd over 10 of 20 jaar terugkijken"

18-10-2016 09:25
3

De verwachtingen waren vooraf hooggespannen, maar Liverpool en Manchester United stelden met een 0-0 gelijkspel enigszins teleur. Ook Jürgen Klopp was niet tevreden.

"We hadden beter kunnen spelen", zegt de manager van Liverpool tegen de BBC. "Ik ben niet gefrustreerd, maar ook niet blij met deze prestatie. Niemand zal deze wedstrijd over tien of twintig jaar terugkijken."

Wedden

Meer odds

United had in de eerste helft het betere van het spel, maar na rust was Liverpool gevaarlijker. "Het was een hectische wedstrijd die telkens werd onderbroken. De houding van mijn team was wel goed. Maar als je beter kunt spelen, moet je dat ook doen", aldus Klopp. Liverpool slaagde er niet in om een bres te slaan in de United-defensie. "Hun manier van verdedigen was moeilijk om te bespelen."

"We hadden het lastig met hun mandekking, want ze waren sterker dan wij", vervolgt Klopp. "We verspilden onze energie in het eerste half uur, maar in de tweede helft ging het beter. We hadden toen meer moeten creëren." Met een punt schiet Liverpool niet veel op. "Het voelt niet als het hoogst haalbare, maar hier moeten we het mee doen."