PSV met 21 spelers naar Duitsland, Cocu neemt ook Guardado mee

PSV met 21 spelers naar Duitsland, Cocu neemt ook Guardado mee

18-10-2016 09:35
6

PSV is dinsdagochtend met 21 spelers naar Zuid-Duitsland vertrokken voor de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. Ook de van een blessure herstelde Andrés Guardado is van de partij, meldt de Nederlandse kampioen.

De selectie van PSV stapt dinsdagochtend omstreeks 11.00 uur in het vliegtuig. Trainer Phillip Cocu moet voor het treffen in de Allianz Arena nog drie spelers teleurstellen die op de tribune plaats moeten nemen. Daar lijkt Guardado niet voor te hoeven vrezen. De Mexicaan trainde maandag weer volledig mee, nadat hij zaterdag tegen Heracles Almelo (1-1) nog op de bank bleef.

Siem de Jong speelde door de afwezigheid van Guardado en de langer geblesseerde Jorrit Hendrix op de positie van controlerende middenvelder. De huurling van Newcastle United beleefde een ongelukkige avond. Hij veroorzaakte de 0-1 van Heracles en liep een blessure op. Die kwetsuur bleek echter mee te vallen. In München vormt De Jong vermoedelijk een middenveld met Guardado en Davy Pröpper.

Naast Hendrix, die met een knieblessure kampt, is ook Jürgen Locadia nog afwezig. De 22-jarige aanvaller is op de weg terug van een liesblessure en trainde maandag nog apart van de groep.

Wedstrijdselectie: Zoet, Pasveer, Jurjus; Arias, Isimat, Willems, Brenet, Schwaab, De Wijs, Moreno; Pröpper, Siem de Jong, Lundqvist, Guardado, Ramselaar; Zinchenko, Bergwijn, Pereiro, Jozefzoon, Luuk de Jong, Narsingh.