'De Boer onder zware druk bij Inter: waarschuwing van drie beleidsbepalers'

'De Boer onder zware druk bij Inter: waarschuwing van drie beleidsbepalers'

18-10-2016 10:03
14

Internazionale-manager Frank de Boer staat zwaar onder druk in Italië. Inmiddels heeft de oefenmeester volgens La Gazzetta dello Sport al een meeting gehad met drie beleidsbepalers.

Vice-president Javier Zanetti, technisch directeur Piero Ausilio en algemeen directeur Giovanni Gardini spraken De Boer aan op de recente resultaten. Zij hebben de trainer gewaarschuwd, omdat Inter van de tien duels liefst vijf keer verloor. Het drietal sprak zorgen uit over de keuzes en beslissingen op spelersvlak en de fysieke staat van het team.

Wedden

Meer odds

Geoffrey Kondogbia en Marcelo Brozovic werden bijvoorbeeld voor enige tijd verbannen uit de selectie. De beleidsbepalers vinden volgens Gazzetta dat dit een buitenproportionele maatregel was. Ook de wissel van Stevan Jovetic tegen Cagliari werd bekritiseerd, omdat Inter op een gegeven moment in een 3-3-1-3-formatie speelde. Tot slot werd de conditionele toestand aangehaald; Inter zit er vrij snel doorheen.

Als Inter ook de komende wedstrijden tegen Southampton en Atalanta Bergamo niet tot een goed einde brengt en kansloos verliest, kan dat het ontslag van De Boer betekenen.