'Nieuwe problemen dreigen bij ADO: Wang laat club bungelen aan koord'

'Nieuwe problemen dreigen bij ADO: Wang laat club bungelen aan koord'

18-10-2016 10:42
24

Het is weer raak bij ADO Den Haag, als we Voetbal International mogen geloven. Eigenaar Hui Wang laat de Hagenaars weer spartelen, waardoor het maar niet rustig wordt rond de club.

Nieuwe problemen voor ADO lonken, nu de samenwerking onder de nieuwe beleidsbepalers uit Den Haag en Wang allesbehalve soepel verloopt. De club krijgt amper contact met de Chinese eigenaar, die ADO ook financieel gezien laat bungelen aan een koord. ADO dreigt de salarissen en stadionhuur niet te kunnen betalen over komende maand.

Verder speelt er nog een ander probleem: de selectie en ADO hebben tot op heden geen akkoord bereikt over de premies. VI stelt dat Wang komende maandag wordt verwacht bij ADO, maar dat het afwachten is of hij komt. "We hopen komende week met de voltallige rvc, inclusief Wang, te vergaderen", zegt ADO-directeur Matthijs Manders, die heeft geprobeerd om de samenwerking met Wang op orde te krijgen.

Manders wil dat er in die meeting vooruit wordt gekeken. "Dat is in mijn ogen nu het allerbelangrijkste. Ik ga niet om geld vragen, maar hoop wel op een visie. Wat wil United Vansen van ADO? Hoe kunnen we dat verder invullen en uitwerken voor de komende jaren?", zijn de vragen waar Manders mee zit.