PSV-wedstrijd in bioscoop: Verdomme, het bier is hier boven goedkoper

PSV-wedstrijd in bioscoop: "Verdomme, het bier is hier boven goedkoper"

18-10-2016 13:21
3

De Champions League-wedstrijd tussen Bayern München en PSV is woensdag te aanschouwen in de bioscoop. Ook bij andere Europese wedstrijden was dit al het geval en Metro nam een kijkje in de keuken van Pathé.

In totaal betaalden ongeveer veertig man een bedrag van vijf euro om in de bios naar de wedstrijd tegen Rostov te kijken. "De Europese duels kijk ik liever hier", zegt PSV-fan Michael uit Schijndel. "Ik moet de volgende dag toch vroeg op om te werken. Waarom ik dan niet thuis kijk? Dat is inderdaad gratis en je hoeft de deur niet uit, maar ik vind het tof om zo'n wedstrijd op een groot doek te zien."

Het is niet de eerste keer dat Pathé dit aanbiedt, ook tijdens het WK 2014 werden duels getoond. "Dat liep best wel goed en toen duidelijk werd dat PSV in de Champions League zou gaan spelen, waren we benieuwd of die wedstrijden ook in trek waren", zegt een van de medewerkers van het bedrijf. Vorig seizoen werd de wedstrijd tegen Manchester United (uit) al getoond op het doek, onder het toeziend oog van 150 fans.

Er zit nog wel één pijnpuntje bij een supporter, die in de lobby zijn bier heeft gekocht. "Verdomme, het bier is hier boven goedkoper. Hadden ze dat beneden niet even kunnen zeggen?"