Kluivert moet haast maken: 'Hij heeft aanbiedingen van drie of vier grote clubs'

Kluivert moet haast maken: 'Hij heeft aanbiedingen van drie of vier grote clubs'

18-10-2016 21:31
1

Thiago Silva is op weg naar de uitgang bij Paris Saint-Germain. De 32-jarige verdediger heeft al aanbiedingen op zak van 'drie of vier grote clubs', claimt zijn zaakwaarnemer dinsdag.

Silva speelt al sinds medio 2012 voor de Franse kampioen, die hem destijds overnam van AC Milan. Aan het huwelijk lijkt nu een einde te komen. Het contract van de Braziliaan loopt komende zomer af. "Het is belangrijk voor iedereen, inclusief PSG, dat er duidelijkheid is in december", stelt belangenbehartiger Paulo Tonietto tegen Le Parisien.

"Als Paris Saint-Germain hem geen contractverlenging wil aanbieden voor dat moment, zullen we ons richten op een vertrek", aldus Tonietto. "Thiago is zeer gewild op de Europese markt. Hij heeft al aanbiedingen van drie of vier grote clubs." De mandekker verdient naar verluidt dertien miljoen euro per jaar in Parijs sinds hij voor 42 miljoen euro overkwam van Milan.

Overigens zou AC Milan nu één van de clubs zijn die belangstelling heeft voor Silva. Ook Chelsea, Juventus Real Madrid worden aan de Braziliaan gelinkt.