Waarschuwing voor supporters van United: Hij gaat het op zijn manier doen

Waarschuwing voor supporters van United: "Hij gaat het op zijn manier doen"

18-10-2016 22:33
11

Manchester United trok zich in de Premier League-topper tegen Liverpool veelvuldig terug in de eigen stellingen. De equipe van José Mourinho nam op die manier een punt mee van Anfield Road (0-0) en dat kan zowel op goedkeuring als bedenkingen rekenen.

"Het is iets dat we op dat moment accepteren", sprak clubicoon Ryan Giggs bij Sky Sports. "Er komt een zwaar programma aan, als je had verloren was de druk erop gekomen. Iedereen had verwacht dat Liverpool United zou wegblazen." De manschappen van Mourinho treffen de komende weken achtereenvolgens Fenerbahçe, Chelsea en Manchester City.

Jamie Carragher waarschuwt de fans van The Red Devils dat ze moeten wennen aan het defensieve spel, maar looft tegelijkertijd Mourinho voor de manier waarop zijn teams op de nul kunnen spelen. "Hoe vaak heeft hij dat al gedaan? Er is in het voetbal niemand beter in het spelen op de nul en het stoppen van een tegenstander", stelt de oud-verdediger van Liverpool.

"Hij heeft twee keer de Champions League gewonnen, overal prijzen gepakt. Hij gaat het op zijn manier doen", waarschuwt Carragher de United-fans. "Dat mag niet de manier van United zijn, maar het gaat er niet om hoe je speelt. Het gaat om het winnen van prijzen."