Crisisgesprek met coach De Graafschap na onwijs slechte start: Onwaardig

Crisisgesprek met coach De Graafschap na onwijs slechte start: "Onwaardig"

19-10-2016 07:26
21

De Graafschap is bezig aan een slecht seizoen in de Jupiler League. De Doetinchemmers staan zestiende op het tweede niveau van Nederland en dat heeft tot gevolg dat er een crisisgesprek gaat plaatsvinden met trainer Jan Vreman, weet De Gelderlander.

De Superboeren leden vier nederlagen op rij en hebben in totaal na tien competitieduels pas tien punten. "Paniek is een groot woord, maar we maken ons wel zorgen", zegt technisch manager Peter Hofstede in de krant. "Dat is ook niet gek, want we staan niet zo heel ver van een degradatieplek af. De zestiende plek is De Graafschap onwaardig."

Wedden

Meer odds

"Het wordt tijd voor een goed gesprek", vervolgt Hofstede. De Graafschap heeft de selectie redelijk op peil gehouden na degradatie uit de Eredivisie, maar kan geen potten breken. "De supporters worden onrustig en dat kan ik goed begrijpen, want het komt er niet uit. (…) Jan heeft in de voorgaande jaren vaker bewijzen dat hij na een bepaalde tijd het elftal op de rit krijgt. Maar er moet nu wel snel wat veranderen."

Lees ook: degradant SC Cambuur breekt met trainer Maas