Mikpunt van grapjes in Voetbal Inside: Gijp kan mij niet raken. Nee hoor

Mikpunt van grapjes in Voetbal Inside: "Gijp kan mij niet raken. Nee hoor"

19-10-2016 16:29
12

Bram van Polen is in het programma Voetbal Inside opmerkelijk vaak het mikpunt van de grappen van René van der Gijp, die bepaald niet te spreken is over de kwaliteiten van de speler. De verdediger van PEC Zwolle laat dat makkelijk van zich afglijden, zegt hij in gesprek met Voetbal International.

"Gijp kan mij niet raken. Nee, hoor", vertelt Van Polen. "Daar maak ik me niet zo druk om. Ik krijg het eigenlijk vooral mee omdat vrienden en familie daarom moeten lachen en grapjes erover maken, maar mij doet het niet zoveel. Dat heb ik wel geleerd in de afgelopen jaren. In het voetbal ben je de ene dag de held en de andere dag de schlemiel. Daar leer je vanzelf mee om te gaan. En ik heb ook helemaal geen social media-dingen en zo, dus dan krijg je überhaupt veel minder van dat soort dingen mee."

Social media laat Van Polen bewust naast zich liggen. "Ik heb er eigenlijk nooit behoefte aan gehad mijn privé-leven zomaar met iedereen te delen. Mensen hoeven niet alles van me te weten", zegt de PEC'er, die zelfs door zijn ploeggenoten niet overtuigd kan worden. "Haha, ja dat hebben ze wel geprobeerd, maar ik heb er echt gewoon geen zin in."