Bittere PSV-conclusie van De Jong na echec: Dat is niet reëel

Bittere PSV-conclusie van De Jong na echec: "Dat is niet reëel"

19-10-2016 22:50
14

Luuk de Jong wijt de 4-1 nederlaag bij Bayern München aan de trage start van PSV in de Allianz Arena. De Eindhovenaren kregen in de beginfase alle hoeken van het veld te zien.

"Bayern begon heel scherp en wij niet goed genoeg", concludeert De Jong in gesprek met Veronica. "Die eerste goal (van Thomas Müller, red.) mag nooit gebeuren. We staan te slapen, terwijl we het nog zo vaak tegen elkaar hebben gezegd in de bespreking. Dat het dan toch gebeurt..."

"Het hele eerste kwartier was niet goed genoeg. We verloren veel duels", vervolgt de PSV-aanvoerder, die vindt dat zijn ploeg na een half uur wakker werd. Dat resulteerde in een doelpunt van Luciano Narsingh. Kort na rust kreeg De Jong zelf ook een wereldkans.

"Ik kon de 2-2 binnenkoppen, maar bij dat soort momenten moet je geluk hebben. Bayern is gewoon een heel sterke ploeg. De jongens die er bij hen inkomen kunnen ook heel goed voetballen", aldus De Jong, die zich met PSV richt op de derde plek. "We willen thuis tegen Bayern een resultaat halen, dan weet je nooit wat er gaat gebeuren. Maar dat is niet reëel."