Ik durf het woord bijna niet uit te spreken, maar dan is het crisis bij PSV

"Ik durf het woord bijna niet uit te spreken, maar dan is het crisis bij PSV"

20-10-2016 09:57
42

PSV zit even in de hoek waar de klappen vallen. De Eindhovenaren wonnen woensdag voor de vierde keer op rij niet. Bij Bayern München werd met 4-1 verloren. Crisis dreigt in Eindhoven als er ook puntenverlies wordt geleden tegen Sparta Rotterdam.

Dat stelt Omroep Brabant tijdens de terugreis naar Eindhoven vanuit München. PSV faalde woensdag volgens Cocu om het tactisch plan uit te voeren, waardoor Bayern uiteindelijk met de zege aan de haal ging. "Dat zei Cocu, ik vond het een apart verhaal, een slap verhaal ook. Ik denk dat het geen onwil, maar onkunde was van PSV", begint verslaggever Paul Post.

PSV werd onder de voet gelopen tegen Bayern. "Deze nederlaag is niet zo dramatisch tegen een topclub uit de buitencategorie zoals Bayern München. Maar omdat PSV in zo'n moeilijke fase zit, zit er best wat spanning en lading op de wedstrijd van zaterdag tegen Sparta. Kijken hoe PSV zich opricht. Weer puntenverlies tegen Sparta, en ik durf het woord bijna niet uit te spreken, maar dan is het crisis op De Herdgang en bij PSV."