Onrust bij De Graafschap: Daarin moet het weer gaan volgens de norm

Onrust bij De Graafschap: "Daarin moet het weer gaan volgens de norm"

20-10-2016 10:58
20

De druk op Jan Vreman bij De Graafschap neemt toe. Technisch manager Peter Hofstede noemt de huidige situatie van de 'Superboeren' zorgelijk. Hij wil verbetering zien in de teleurstellende resultaten van de Eredivisie-degradant

Het debacle van maandag tegen Jong Ajax (4-2) was de vierde nederlaag op een rij en voor Hofstede reden om met Vreman om tafel te gaan. De Graafschap staat onderin in de Jupiler League.

"Dit had toch niemand verwacht? We zijn er dagelijks mee bezig om het te veranderen, praten met elkaar", zegt Hofstede tegen Omroep Gelderland. "Ja, ook gisteren heb ik met Jan Vreman gesproken. Het moet weer de goede kant op vallen, maar de vraag is soms ook hoe lang heb je tijd."

Een harde deadline wil Hofstede niet noemen, maar duidelijk is dat Vreman met De Graafschap in de komende wedstrijden resultaat moet boeken. De nummer zestien van de Jupiler League treft Helmond Sport, Achilles'29 en Fortuna Sittard. "Er is geen deadline of zoiets dergelijks. Dat is me te makkelijk. Het ligt er vooral aan wat je ziet in de komende wedstrijden. Daarin moet het weer gaan volgens de norm die bij deze club past."