Jans grijpt in en zet niet scorende aanvaller op de bank in Rotterdam

Jans grijpt in en zet niet scorende aanvaller op de bank in Rotterdam

20-10-2016 19:40
6

Anass Achahbar moet vrijdag in de uitwedstrijd van PEC Zwolle tegen Excelsior op de bank plaatsnemen. De 22-jarige spits, die deze zomer overkwam van Feyenoord, wordt gepasseerd door trainer Ron Jans.

Achahbar kwam in zijn eerste negen competitiewedstrijden voor Zwolle niet tot scoren. Zijn enige treffer maakte hij in de bekerwedstrijd tegen de amateurs van DVS'33 uit Ermelo. Tegen Excelsior krijgt Queensy Menig de voorkeur in de punt van de aanval, meldt RTV Oost.

Jans kan op Woudestein geen beroep doen op Wout Brama. De middenvelder heeft nog te veel last van de hamstringblessure, die hij opliep in het duel met zijn oude club FC Twente. Ook Dirk Marcellis is nog niet fit genoeg. Django Warmerdam vervangt Brama op het middenveld, de van hamstringklachten herstelde Bram van Polen neemt de plek van Marcellis over achterin.

PEC Zwolle pakte in de laatste twee wedstrijden vier punten, maar is wel weer de hekkensluiter in de Eredivisie. De achterstand op tegenstander Excelsior, dat negende staat, bedraagt evenwel slechts vier punten.