Update: Lazio bevestigt: pechvogel De Vrij wéér langdurig uit de roulatie

Update: Lazio bevestigt: pechvogel De Vrij wéér langdurig uit de roulatie

21-10-2016 17:22
11

Mogelijk opnieuw een flinke tegenvaller voor Stefan de Vrij. De Oranje-international en verdediger van SS Lazio staat vermoedelijk weer lange tijd buitenspel door blessureleed.

Italiaanse media melden dat De Vrij donderdag op de training een voetblessure heeft opgelopen. Vrijdag moet onderzoek uitsluitsel geven over de ernst van het kwetsuur, maar de Romeinse club zou vrezen dat het opnieuw om een ernstige blessure gaat. De Vrij zou daardoor zomaar weer enkele maanden buitenspel kunnen staan.

De Oranje-international was pas juist weer hersteld van een zware knieblessure, die hem liefst tien maanden aan de kant hield. In september 2015 liep De Vrij de blessure op, maar afgelopen zomer maakte hij eindelijk weer zijn rentree in het elftal van Lazio. De Vrij maakte deze maand ook weer voor het eerst deel uit van de selectie van Oranje. 

Update 21/10 13.24 uur: De Vrij heeft niet veel geluk. Uit het onderzoek is volgens het Algemeen Dagblad naar voren gekomen dat De Vrij een breuk in zijn voet heeft en daardoor een maand moet toekijken.

Update 21/10 17.22 uur: Lazio heeft het slechte nieuws rond De Vrij inmiddels bevestigd via de officiële kanalen. De Oranje-verdediger blijkt zijn middenvoetsbeentje te hebben gebroken. Lazio zegt in het bericht niets over de duur van het herstel van De Vrij. Verwacht wordt dat de stopper minimaal een maand niet inzetbaar is.