Mühren kan niet genieten van goal: 'Ontzettend zuur, dit gebeurt ons weer'

Mühren kan niet genieten van goal: 'Ontzettend zuur, dit gebeurt ons weer'

20-10-2016 23:40
1

Net als tegen Vitesse was Robert Mühren donderdagavond in de Europa League trefzeker namens AZ. De aanvaller kon echter weinig tevreden zijn na de nederlaag tegen Maccabi Tel Aviv (1-2).

Mühren zorgde in de tweede helft voor de belangrijke gelijkmaker, maar zag AZ vervolgens alsnog onderuit gaan. Uitschakeling in de Europa League dreigt voor de Alkmaarders. "We wilden zo graag na die 1-1, maar kregen de goal alsnog om de oren. Na de gelijkmaker kregen we weer geloof, ondanks dat we niet goed in de wedstrijd zaten", aldus Mühren tegen FOX Sports

"Toen schoten zij die bal opeens in de kruising. Ontzettend zuur, dat hebben wij weer. Ik had niet het gevoel dat we de wedstrijd onder controle hadden. Het veld was te groot, we konden het in de eerste helft niet belopen. In de tweede helft liep het iets beter, maar we kwamen er niet echt aan te pas. Het is voor ons nog zoeken naar het juiste systeem. Ik weet niet of dit geslaagd is. Ik was heel blij met mijn basisplaats, maar dan baal je dat je met 1-2 verliest."