Mourinho perplex: 'Twee dagen geleden was hij de slechtste, nu een fenomeen'

Mourinho perplex: 'Twee dagen geleden was hij de slechtste, nu een fenomeen'

21-10-2016 13:10
1

José Mourinho heeft zijn steun betuigd aan Paul Pogba. De Portugese manager van Manchester United zag zijn zomeraanwinst donderdagavond twee keer scoren tegen Fenerbahçe en stak de Fransman na afloop van de wedstrijd een hart onder de riem. 

"Twee dagen geleden was hij volgens jullie de slechtste speler van de Premier League, nu is hij een fenomeen", aldus Mourinho. Pogba, die afgelopen zomer voor meer dan 105 miljoen euro overkwam van Juventus, kreeg de afgelopen weken veel kritiek te verduren. "Ik heb in Italië gewerkt, ik ken de competitie en het tempo. Het is niet makkelijk om vanuit de Serie A over te komen naar de Premier League. Ook de beste spelers hebben tijd nodig."

Wedden

Meer odds

United won de wedstrijd uiteindelijk met 4-1 en gaat met zes punten aan kop in groep A, waar ook Feyenoord deel van uitmaakt. Robin van Persie tekende tegen zijn oude club voor de enige Turkse treffer. Komende zondag kan Pogba zijn kunsten opnieuw vertonen in de kraker tegen Chelsea, die United moet winnen om aansluiting te houden bij de top van de Premier League.