Defensieve problemen in Almelo: We maken stappen vooruit, maar...

Defensieve problemen in Almelo: "We maken stappen vooruit, maar..."

21-10-2016 15:37
3

Heracles Almelo-trainer John Stegeman kijkt uit naar de wedstrijd tegen sc Heerenveen van aanstaande zondag. Ondanks dat Heracles dit seizoen pas één keer wist te winnen in de competitie, is de oefenmeester positief gestemd over de kansen van zijn ploeg. 

"Er zit progressie in onze manier van spelen", aldus Stegeman. "We maken stappen vooruit, maar we moeten nu wel een keer gaan winnen." Heracles bekleedt momenteel met acht punten de dertiende plaats en zal snel punten moeten gaan pakken om niet in degradatiezorgen te komen. Tegenstander Heerenveen doet het met een derde plaats een stuk beter. "Het zal een zware wedstrijd worden, maar ik heb er zin in", zegt Stegeman op de clubsite van zijn werkgever over de aanstaande clash met de Friezen. 

De veertigjarige coach kan in de wedstrijd tegen Heerenveen, die onder leiding staat van scheidsrechter Kevin Blom, niet beschikken over Ramon Zomer en Mark-Jan Fledderus. Beide routiniers kampen met een knieblessure. Collega-verdedigers Mike te Wierik en Robin Pröpper zijn twijfelgevallen, maar de verwachting is dat het tweetal gewoon mee kan spelen.