Dolletje tussen Ziyech en Feyenoorder: Dan jutten we elkaar een beetje op

Dolletje tussen Ziyech en Feyenoorder: "Dan jutten we elkaar een beetje op"

21-10-2016 19:18
11

Hakim Ziyech speelt aanstaande zondag de allereerste Klassieker uit zijn carrière. De zomeraanwinst van Ajax heeft al een droomscenario in zijn hoofd: in De Kuip de winnende treffer binnenknallen. 

Op de website van zijn werkgever beschrijft Ziyech zijn ideale afloop van Feyenoord-Ajax. "In de allerlaatste minuut van de wedstrijd krijgen we bij 1-1 een vrije trap aan de rechterkant van het veld. Ik neem een aanloop en schiet de bal precies in de bovenhoek. Dat blijkt de winnende treffer te zijn en met drie punten vertrekken we richting Amsterdam."

Met een aantal Feyenoorders heeft de spelmaker de afgelopen tijd contact gehad. "Met Bilal Basaçikoglu heb ik samen gespeeld bij Heerenveen en ook Tonny Vilhena en Terence Kongolo ken ik persoonlijk. Daarnaast trek ik bij de nationale ploeg van Marokko veel op met Karim El Ahmadi."

"Daar hebben we het ook over de wedstrijd gehad. Dan dollen we een beetje met elkaar. Hij is dan overtuigd dat Feyenoord gaat winnen terwijl ik dan zeg dat wij de drie punten meenemen naar Amsterdam. Dan jutten we elkaar een beetje op, maar uiteindelijk zullen we het zondag zien in De Kuip", besluit Ziyech.