Gedaanteverwisseling Roda: 'Spelers komen nu met de kop omhoog binnen'

Gedaanteverwisseling Roda: 'Spelers komen nu met de kop omhoog binnen'

21-10-2016 22:17
4

De zege op Excelsior vorige week zondag heeft voor nieuw elan gezorgd bij Roda JC. Dat stelt trainer Yannis Anastasiou. Voor de Limburgers was het pas de eerste overwinning van het seizoen.

'Die zege was heel welkom, maar eigenlijk was ik vooral blij voor onze spelers, supporters en alle mensen binnen de club. Omdat iedereen deze overwinning heel hard nodig had', schrijft Anastasiou op de clubsite.

Wedden

Meer odds

"Ik zie spelers nu met de kop omhoog de kleedkamer binnenkomen in plaats van met de kop omlaag", gaat Anastasiou tegenover 1Limburg. Roda wil het goede gevoel vasthouden in het duel met ADO Den Haag, dat volgens de Griek een pittige tegenstander is. "Ze hebben veel ervaring met Duplan, Havenaar en Beugelsdijk. We moeten hen niet in hun spel laten komen."

Martin Milec keert zaterdag tegen ADO Den Haag (19.45 uur) terug in de selectie na een blessure, maar Anastasiou houdt in het midden of hij ook direct weer in de basis start. Frederic Ananou bezocht vrijdag een specialist en is nog zeker enkele weken uit de running.