Bizar verhaal: international laat wind op bondscoach en wordt naar huis gestuurd

Bizar verhaal: international laat wind op bondscoach en wordt naar huis gestuurd

22-10-2016 09:51
11

Nu al één van de meest bizarre verhalen van dit jaar. De bondscoach van Zuid-Afrika zou volgens diverse media hebben besloten om een speler uit de selectie van de nationale ploeg te zetten. De reden: De speler in kwestie had een wind gelaten op zijn trainer, Ephraim Mashaba.

Enkele weken geleden zou Tokelo Rantie een tamelijk bizarre actie hebben ondernomen. De aanvaller wilde een geintje uithalen met Mashaba en besloot een wind te laten tegen de bondscoach. Mashaba kon er niet om lachen - in tegendeel. 

Volgens Zuid-Afrikaanse media werd Rantie zonder pardon uit de selectie gezet van de Bafana Bafana. De 26-jarige spits werd meteen terug naar Turkije gestuurd, waar hij voor Gençlerbirliği uitkomt. Rantie heeft in totaal 31 caps voor de nationale ploeg van Zuid-Afrika op zijn naam staan. Hij scoorde in totaal negen keer voor Bafana Bafana. Het is nu de vraag of Rantie (26), die de afgelopen drie voor Bournemouth speelde, door Mashaba überhaupt nog wordt opgeroepen voor de nationale ploeg.