Crisis bij Superboeren: 'Zijn die duidelijk? Zo kan het natuurlijk niet verder'

Crisis bij Superboeren: 'Zijn die duidelijk? Zo kan het natuurlijk niet verder'

22-10-2016 12:18
9

Jan Vreman hoeft voorlopig niet te vrezen voor ontslag bij De Graafschap. De Doetinchemse club kwakkelt in de Jupiler League, maar spreekt het vertrouwen uit in de trainer.

De Graafschap verloor vrijdagavond in eigen huis, waar geen supporters welkom waren, van Helmond Sport (2-4) en heeft nu vier punten uit de laatste acht duels vergaard. De onvrede is groot en technisch manager Peter Hofstede erkent dat er vrijdagnacht een crisisgesprek heeft plaatsgevonden. De uitkomst daarvan pakt voorlopig positief uit voor Vreman: hij mag blijven.

"Dat is honderd procent zeker", antwoordde Hofstede op vraag van Omroep Gelderland of Vreman komende vrijdag nog op de bank zit bij het duel met Achilles '29. "We laten het nu ook even bezinken, maar Jan Vreman krijgt de kans om het om te draaien. Het is duidelijk dat het vertrouwen ontbreekt."

"We hebben net gesproken wat we nu moeten doen. Daar zijn wel wat ideeën over, maar dat houden we onder ons. We moeten de hoofden in elk geval weer bij elkaar steken. Elkaar aanspreken op afspraken in het veld. Zijn die duidelijk? Want zo kan het natuurlijk niet verder. Je ziet niet terug wat je wil. Iedereen is ontevreden. Er moet een ommekeer komen."