Waterman zet knop om: Toch dreunde deze uitschakeling minder lang door

Waterman zet knop om: "Toch dreunde deze uitschakeling minder lang door"

22-10-2016 15:49
3

Boy Waterman heeft het naar zijn zin op Cyprus, ook al moesten de doelman en APOEL Nicosia aan het begin van dit seizoen even slikken. De start was niet helemaal zoals gepland.

APOEL Nicosia werd voor de tweede keer op rij uitgeschakeld in de play-offs van de Champions League. "Na het mislopen van de Champions League heeft iedereen bij APOEL snel de knop omgezet", zegt Waterman tegen Voetbal International. "Toch dreunde deze uitschakeling minder lang door dan vorig jaar."

Een jaar geleden was Astana te sterk, deze keer trok FC Kopenhagen aan het langste eind. "Simpelweg omdat ik deze ploeg sterker vind dan Astana. Nog steeds was de teleurstelling enorm, ook ik had graag de Champions League meegemaakt. Maar als Cypriotische ploeg moet je door drie voorronden heen, dat is héél lastig."

Verder vermaakt Waterman zich goed bij APOEL. "Deze competitie is niet de grootste in Europa. Maar het is wel heel leuk ergens om te spelen. En APOEL wordt steeds populairder. Ook afgelopen zomer kwamen er gearriveerde spelers bij."