LIVE-discussie: Zoet, Willems en De Jong ontbreken tijdens thuisduel met Sparta

LIVE-discussie: Zoet, Willems en De Jong ontbreken tijdens thuisduel met Sparta

22-10-2016 18:50
54

Jeroen Zoet ontbreekt tijdens het thuisduel van PSV met Sparta. De Oranje-goalie heeft te veel last van een spierblessure. Trainer Phillip Cocu meldde vrijdag reeds dat de keeper niet fit is. Remco Pasveer neemt de plek onder de lat over tegen Sparta. De clash tussen PSV en de Rotterdammers begint om 19.45 uur. 

Zoet is niet de enige naam die ontbreekt in de basiself van Cocu. Ook Jetro Willems en Siem de Jong staan niet in de basis. Willems is afwezig 'vanwege persoonlijke omstandigheden', meldt PSV aan het Eindhovens Dagblad. Santiago Arias en Joshua Brenet staan achterin op de vleugels. Bart Ramselaar neemt de plek van De Jong over. 

Het elftal van Sparta, dat vorige week ternauwernood een punt overhield aan de confrontatie met Willem II (2-2), is op een paar plaatsen gewijzigd. Denzel Dumfries keert terug in de basis, ten koste van Sherel Floranus. Bart Vriends vervangt Florian Pinteaux. Lloris Brogno en Paco van Moorsel zijn voorin hun plek kwijtgeraakt aan Zakaria El Azzouzi en Craig Goodwin.

De opstellingen

PSV: Pasveer, Arias, Isimat, Moreno, Brenet, Propper, Guardado, Ramselaar, Narsingh, L. de Jong, Pereiro

Sparta: Kortsmit, Dumfries, Breuer, Vriends, Van Drongelen, Dijkstra, Dougall, Spierings, Verhaar, El Azzouzi en Goodwin