'Heibel tussen Advocaat en bankzitter Van der Wiel: uitbarsting na slecht nieuws'

'Heibel tussen Advocaat en bankzitter Van der Wiel: uitbarsting na slecht nieuws'

22-10-2016 19:27
11

Het botert volgens Turkse media niet tussen Fenerbahçe-trainer Dick Advocaat en Gregory van der Wiel. De Nederlandse vleugelverdediger zou zijn uitgevallen tegen zijn trainer toen hij eerder deze week te horen kreeg dat hij niet in de basis stond tegen Manchester United. 

Afgelopen zomer maakte Van der Wiel de overstap van Paris Saint-Germain naar de Turkse topclub. Bij Fenerbahçe is de oud-speler van Ajax er nog niet in geslaagd om indruk te maken. SPORX schrijft dat Van der Wiel het even niet meer zag zitten toen bleek dat hij tijdens het Europa League-duel met United (4-1 nederlaag) op de bank zou zitten.

De rechtsback schijnt Advocaat op de man af gevraagd te hebben waarom hij niet ging spelen tegen de Engelse grootmacht. Na de woede-uitbarsting van Van der Wiel zou diens trainer besloten hebben om de verdediger helemáál niet op te nemen in zijn achttienkoppige wedstrijdselectie. Van der Wiel zat inderdaad ook niet op de bank op Old Trafford. De kans bestaat nu dat Van der Wiel ook voor het uitduel met Konyaspor van maandagavond gepasseerd wordt.