LIVE-discussie: Willem II mist aanvoerder, twee geblesseerden bij FC Utrecht

LIVE-discussie: Willem II mist aanvoerder, twee geblesseerden bij FC Utrecht

22-10-2016 19:51

Willem II, de nummer zestien van de Eredivisie, kan een thuiszege goed gebruiken. Zaterdagavond moet het voor de formatie van trainer Erwin van de Looi gebeuren tegen FC Utrecht, dat vorige week nog een prima zege (3-0) op Go Ahead Eagles boekte. 

Op bezoek bij Sparta verspeelde Willem II afgelopen zaterdag twee kostbare punten door in de slotminuut de gelijkmaker (2-2) te incasseren. Domper voor de Tricolores is het ontbreken van aanvoerder Jordens Peters. Hij is geblesseerd en wordt in het centrum van defensie vervangen door Dries Wuytens. In de spits staat Fran Sol, dit seizoen goed voor vijf van de zeven goals van Willem II.

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag mist de geblesseerden Kevin Conboy en Ramon Leeuwin. Zij worden in de achterhoede vervangen door Mark van der Maarel en Robin van der Meer. Bij winst op Utrecht klimt Willem II over de Domstedelingen heen op de ranglijst. 

De opstellingen

Willem II: Lamprou; Heerkens, Wuytens, Lachman, Tshimang, Kali, Ojo, Falkenburg, Croux, Sol en Abubakar

FC Utrecht: Ruiter, Van der Maarel, Van der Meer, Janssen, Troupée, Amrabat, Strieder, Ayoub, Barazite, Haller en Zivkovic