Moet PSV niet stiekem Nouri halen? Die jongen zit zich te verbijten

"Moet PSV niet stiekem Nouri halen? Die jongen zit zich te verbijten"

22-10-2016 20:11
41

Het zou geen gek idee zijn van PSV om in de winterstop een poging te wagen voor Abdelhak Nouri, toptalent van Ajax. Met die suggestie komt Hugo Borst zaterdagavond.

"Moet PSV niet stiekem Nouri halen? Die jongen zit zich toch wel te verbijten in Amsterdam", doelt de columnist bij FOX Sports op de spaarzame speelminuten die het negentienjarige talent krijgt van Peter Bosz. Alleen in de bekerwedstrijd tegen Willem II (5-0, één doelpunt Nouri) mocht hij een keer invallen.

Wedden

Meer odds

"Nouri is een garantie voor assists en doelpunten. Plus: als je hem vertrouwen geeft – iets wat hij niet heeft gekregen van Ajax – kan hij het goed doen. Ik vind dat die jongen tekort wordt gedaan en nu speelt hij helemaal niet meer bij Ajax."

Op de achtergrond staat Nouri te trappelen om zijn Eredivisie-debuut te maken voor Ajax, zeker nadat hij afgelopen maandag weer veel indruk maakte bij Jong Ajax tegen De Graafschap (4-2). Arnold Bruggink ziet het in elk geval zitten. "Nouri naar PSV, dat zou wel super interessant zijn."