We hebben een stapje richting de aansluiting met Feyenoord en Ajax gezet

"We hebben een stapje richting de aansluiting met Feyenoord en Ajax gezet"

22-10-2016 23:06
5

Voor het eerst in zijn carrière kroonde Bart Ramselaar zich zaterdagavond tot matchwinner in een competitiewedstrijd van PSV. Met zijn doelpunt tegen Sparta Rotterdam tien minuten voor tijd (1-0) zorgde hij voor een 'grote ontlading' in Eindhoven.

"De doelman ging snel naar de grond en ik kon de bal net over hem heen chippen", blik hij tegenover FOX Sports terug op zijn winnende doelpunt. "Dit is een grote opluchting. De tijd tikte door en de bal ging er maar niet in. De laatste wedstrijden is het steeds hetzelfde verhaal, daardoor hebben we al veel punten laten liggen. De goal was een grote ontlading. We hebben een stapje richting de aansluiting met Feyenoord en Ajax gezet."

Wedden

Meer odds

Ramselaar werd bij zijn doelpunt bediend door Luuk de Jong, die persoonlijk nog even moet wachten op zijn vijftigste Eredivisie-doelpunt namens PSV. "Voetballend liep het best goed, de bal wilde er alleen niet in. Hopelijk is dat nu eruit", zegt de aanvoerder tegen FOX. "Na de treffer van Ramselaar hadden we nog uit moeten lopen naar 2-0 of 3-0. Natuurlijk schieten de gemiste kansen door je hoofd, maar je moet dat snel opzij zetten en doorgaan."