Nieuwe domper voor ADO: Ik wist al dat hij hem erin zou schieten. Ik wist het

Nieuwe domper voor ADO: "Ik wist al dat hij hem erin zou schieten. Ik wist het"

22-10-2016 23:16
1

Tommie Beugelsdijk kan na afloop van Roda JC – ADO Den Haag zijn frustratie moeilijk verbergen. De Haagse verdediger vindt dat zijn ploeg zaterdagavond twee punten heeft laten liggen in Kerkrade.

Luttele minuten voor het einde kwam Roda JC op gelijke hoogte door een rake vrije trap van Mitchell Paulissen, nadat Edouard Duplan in de eerste helft voor de openingstreffer zorgde. "Het liefst maak je alles kapot, maar daar krijg je de drie punten niet mee terug", zegt Beugelsdijk tegen Omroep West.

"Ik ben er erg ziek van. Wij moesten die wedstrijd gewoon beslissen. Als wij de 0-2 hadden gemaakt, dan hadden we de drie punten mee naar Den Haag genomen. Wij verzuimden de genadeklap te geven en dan weet je dat je hem tegen kunt krijgen."

Beugelsdijk voelde de bui al hangen in de slotfase. "Ik wist al dat hij hem erin zou schieten. Ik wist het", zegt hij over de gelijkmaker van Paulissen. "Zo'n wedstrijd moet je gewoon koud maken. Zo zonde. Het balletje moest een keer meer over de lijn en dan knakken ze."