Klopp voedt speculaties: 'Jullie kunnen je niet voorstellen hoe welkom hij is'

Klopp voedt speculaties: 'Jullie kunnen je niet voorstellen hoe welkom hij is'

23-10-2016 07:25

Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft de deur voor een terugkeer van Steven Gerrard op Anfield Road wagenwijd opengezet. De 36-jarige middenvelder wekte zaterdag verbazing met een soort afscheidstekst aan de Los Angeles Galaxy-fans.

'Dat ik in Los Angeles heb mogen wonen en voor de geweldige Galaxy-supporters heb mogen spelen, zijn een privilege', liet Gerrard weten op Instagram. 'Door jullie voelde ik mij hier thuis. Deze stad en deze club zullen altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Bedankt.'

De uitlatingen van Gerrard bleken later te maken te hebben met een fan-dag in aanloop naar de laatste speelronde in de Major League Soccer, maar toen had Klopp al gereageerd. De Duitse manager heeft altijd plaats voor de clubicoon bij Liverpool. "Steven Gerrard is altijd heel erg welkom bij Liverpool. Jullie kunnen je niet voorstellen hoe welkom", zegt Klopp in Engelse media.

Als de ex-Engels international terugkeert lijkt dat in een rol als veldtrainer of assistent te gebeuren, waarmee een einde zou komen aan zijn voetbalcarrière. "Er is absoluut geen probleem, maar alles dat besproken wordt blijft tussen ons. Alles komt in orde, honderd procent."