El Ahmadi ziet pure klasse van Ajax: Dat wordt een hele grote speler

El Ahmadi ziet pure klasse van Ajax: "Dat wordt een hele grote speler"

23-10-2016 17:53
2

Karim El Ahmadi stond Hakim Ziyech goed te verdedigen in de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax (1-1). Eén moment was voor de Ajacied voldoende om een assist te geven op Kasper Dolberg. El Ahmadi weet dat het Ajax-duo veel klasse heeft.

"Ziyech heeft één of twee momenten in een wedstrijd nodig. Dat is voor hem voldoende. Maar dan moeten we Dolberg ook niet tekort doen. Hij werkte die 0-1 fantastisch binnen. Dat wordt een hele grote speler", beseft El Ahmadi in gesprek met de NOS. Ziyech leverde dus de assist op het ene onbewaakte moment. "Dat is Hakim. Die hoeft maar even vrij te staan en het is gelijk een assist of een doelpunt."

El Ahmadi kijkt vooral naar zijn eigen ploeg. "Ik vind dat we goed hebben gespeeld. We zaten goed in de duels en wonnen veel. Maar Ajax heeft klasse met Dolberg en Hakim. Die kunnen de wedstrijd openbreken en deden dat vandaag. Wij moeten naar onszelf kijken, want we staan nog vijf punten voor." Na de wedstrijd volgde een pannenkoek voor El Ahmadi. "Die kreeg ik niet helemaal naar binnen, maar het is beter dan pasta. Met poedersuiker en appelstroop, ja. Een mix, haha."