Donkere wolken pakken zich samen boven De Boer: Ik weet het niet

Donkere wolken pakken zich samen boven De Boer: "Ik weet het niet"

23-10-2016 18:14
4

Frank de Boer moet toegeven dat Internazionale in de eerste helft weinig in de melk te brokkelen had bij Atalanta Bergamo. De ploeg van de Nederlandse manager kwam na rust nog wel langszij, maar ging uiteindelijk met 2-1 de boot in.

Voor Inter was het al de derde opeenvolgende competitienederlaag. "In de eerste helft kwamen we gewoon niet aan voetballen toe, Atalanta was de baas", zei een teleurgestelde De Boer na afloop. "In de tweede helft deden we het veel beter, zeker na de gelijkmaker. Het is altijd moeilijk als een grote club als Inter drie keer op rij verliest, maar we kunnen ons verbeteren. Dat lieten we na rust zien."

De Boer baalt wel van het kinderlijke verdedigen van de Nerazzurri tegen Atalanta. "Bij hun tweede goal zijn we niet geconcentreerd en daardoor verliezen we de wedstrijd. Dat is ongelooflijk. Ik ben teleurgesteld over de eerste helft. We speelden angstig, ik weet niet waarom. Dat heb ik ze in de rust verteld, waarna het wedstrijdbeeld kantelde.

Ook de arbitrage moest het ontgelden bij De Boer, die een goal van Mauro Icardi onterecht zag worden afgekeurd. "Het was geen overtreding, de verdediger duwde Mauro. Het valt allemaal niet onze kant op momenteel." Toch wil de Nederlander ook de positieve zaken benoemen. "We hebben al stappen voorwaarts gezet. Alleen de resultaten zijn niet goed, dat maakt het moeilijk."

Tot slot werd de Noord-Hollander gevraagd of hij woensdag nog op de bank van Inter zit. "Ik weet het niet", was het veelzeggende antwoord.